Als (mogelijke) klant van Framez wilt u weten waar u aan toe bent. Daarom geven wij u graag wat achtergrondinformatie over onze werkwijze, vanaf het eerste vrijblijvende gesprek tot aan de oplevering van uw nieuwe dakkapel.

orienterend gesprek

Orienterend gesprek

Voor een eerste oriënterend gesprek plannen we graag een afspraak in. U vertelt ons wat uw wensen en vragen zijn, wij laten u de verschillende mogelijkheden zien en maken, indien u dat wilt, samen met u een eerste opzet. komen. Bij u thuis bekijken we direct de situatie ter plekke en bespreken met u de mogelijkheden.

offerte

Offerte

We geven u alle tijd om rustig na te denken en te beslissen. Als u op de hoogte bent van wat er mogelijk is wordt het makkelijker om een doordachte keuze te maken voor de voor u meest geschikte dakkapel.
Heeft u een besluit genomen, dan maken wij een afspraak met u om ter plekke te meten. Op basis van onze bevindingen en metingen maken wij een offerte voor u.

akkoord

Akkoord

Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan we aan de slag. We komen nog een keer bij u langs om de maatvoering definitief te maken en we nemen vervolgens uw dakkapel in productie. Die productie duurt gemiddeld acht tot tien weken. Al binnen twee tot drie weken kunnen wij u laten weten wanneer uw dakkapel klaar is om bij u geplaatst te worden. We maken direct een afspraak met u. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

plaatsing

Het plaatsen

Het plaatsen van de dakkapel duurt één dag, met in sommige gevallen een uitloop naar een tweede dag. Zodra wij klaar zijn met ons werk is uw dakkapel kant-en-klaar en kan uw zolder afgewerkt en ingericht worden.

oplevering

Oplevering

Onze monteurs nemen na de plaatsing van uw dakkapel een opleverformulier met u door. Is alles volgens afspraak gegaan en gaat u akkoord met de oplevering? Dan ondertekent u het formulier en krijgt u van ons de rekening.

vergunning

Vergunningen

Heeft u een vergunning nodig van uw gemeente voor het plaatsen van een dakkapel? Als u dat wilt dienen wij de vraag daarvoor in, leveren wij alle benodigde tekeningen aan bij de gemeente en desgewenst voeren wij de nodige correspondentie en gesprekken.